Over gmatcursus.nl

Wij hebben ruime ervaring met het organiseren van en online en face-to-face GMAT cursussen door heel Nederland. Bovendien zijn wij officieël erkent door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Zo weet je zeker dat je bij ons goed voorbereid wordt op de GMAT.

Mindful GMAT: Face-to-face

We hebben sinds 2009 ervaring met het verzorgen van persoonlijke GMAT- cursussen aan meer dan 3000 studenten via onze zusterorganisatie Mindful GMAT .

GMATcursus.nl: online

Onze online GMAT-cursus is gebaseerd op onze ervaringen met de persoonlijke cursussen. We merkten dat cursisten het fijn vinden om thuis de video’s nog eens goed te bekijken. Bovendien is het prettig om te oefenen op je eigen niveau en je voortgang te zien. Dat kan allemaal met onze online GMAT-cursus..

CRKBO accreditatie

Wij zijn een officieel erkend Nederlands opleidingsinstituut met een accreditatie in het Centraal Register Kort Beroeps- onderwijs (CRKBO). Daar zijn we trots op! Zie de FAQ’s .

De GMAT instructeurs van onze zusterorganisatie Mindful GMAT hebben geholpen met het ontwikkelen van onze online GMAT cursus.  Zij hebben jarenlange ervaring met het verzorgen van persoonlijke GMAT cursussen. In de cursus zijn de specifieke en belangrijke obstakels opgenomen die zij ervaren hebben met hun GMAT studenten. Al onze instructeurs hebben een MSc in Econometrie of Wiskunde.

Zie de website van Mindful GMAT voor CVs.

course-developers

Onze oprichter (1980) heeft jaren ervaring in het opleiden van meer dan 1500 GMAT studenten bij Mindful GMAT. Hij behaalde een perfecte 800 GRE score. Hij behaalde zijn PhD, MSc en BSc Econometrie ‘cum laude’ en won diverse prijzen voor zijn proefschrift ‘Vertical Relations in Cartel Theory’. Hij heeft economie en wiskunde gedoceerd aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) en Nyenrode.

course-developers

Meld je aan voor de online GMAT cursus

Heb je nog vragen? Stuur ons een bericht of bekijk de FAQs. We helpen je graag verder.